Un horoscop neobisnuit, dar foarte interesant – in exclusivitate pentru femei

Multi se plang pe banalitatea horoscopurilor zilnice.

   

Daca esti una dintre aceste persoane, poate acesta iti va fi pe plac. Nu rata ocazia de a te identifica cu unul dintre cele 12 psihotipuri zodiacale:

1. Femeile – Uragan (Berbec)
Aceste personalitati sunt libere si imprevizibile. Femeile – Uragan capteaza atentia din prima. Doar un barbat puternic si neinfricat ar fi in stare sa „calmeze” o astfel de femeie.

2. Femeile –Valiza (Taur)
Ele niciodata nu arunca nimic. A colectiona e un act sacru pentru aceste femei. Preferatul lor hobby este shopping-ul.

3. Femeile – Caleidoscop (Gemeni)
Dansele sunt foarte aprinse si armonioase, cu parere de rau, nu fiecare observa acest lucru. Cu ele, viata de familie e haotica, insa mereu aminteste de o sarbatoare.

4. Femeile – Ploaie (Rac)
Femeile din această categorie se emoţionează extrem de uşor. Cu toate astea nu organizează scene de dramă. Fiind nişte firi romantice visătoare, alături de ele vei cunoaşte că iubirea poate fi artă.

5. Femeile – Diamante (Leu)
Aceste femei mereu îşi cunosc preţul. Uneori ele pot părea prea egocentrice, dar ele solicită maximul nu doar de la cei din jur, ci şi de la sine.

6. Femeile – Organiser (Fecioară)
Ele mereu poartă după sine carneţele şi notiţe pentru a nu uita nimic din acel „to do list” bine planificat. Femeile din acest grup sunt foarte fidele şi de încredere.

7. Femeile – Păşune (Balanţă)
Aceste doamne şi domnişoare sunt admirabil de calme şi calculate. Alături de ele poţi fi tu însuţi, fără iluzii şi constrângeri.

8. Femeile – Coşmar (Scorpion)
Ele amintesc de personajele unor filme gotice. Ele posedă ceva care sperie, dar în acelaşi timp fascinează până la infinit. Alături de o Femei – Coşmar, te temi… să o pierzi.

9. Femeile – Pumnal (Săgetător)
Aceste femei sunt determinate şi dure. Fiind directe şi sincere, de la ele poţi primi cea mai obiectivă critică.

10. Femeile – Munte (Capricorn)
Pentru a obţine iubirea acestor magnifice femei, trebuie să depui o doză mare de efort. Nu oricine poate atinge apogeul „muntelui”. Doar cei mai dedicaţi şi hotărâţi se pot delecta cu plăcerea de a ajunge în vârf.

11. Femeile – Ancoră (Vărsător)
Cu aceste femei poţi să mergi oriunde şi oricând. Pentru ele nimic nu e imposibil. Ele sunt foarte receptive şi empatice.

12. Femeile – Orhidee (Peşti)
Femeile din acest psihotip sunt foarte firave şi gingaşe. Ele necesită grijă şi iubire. Femeile – Orhidee sunt un adevărat cadou pentru bărbaţii sentimentali.