Un cântăreț celebru care a recunoscut că este gay, vrea să aibă copii: „Vreau să devin mamă”

Un cântăreț celebru a decis să nu se mai ascundă și a recunoscut în fața tuturor că este gay. Sam Smith, căci despre el este vorba, a spus că vrea să devină mamă, să aibă copii pe care să îi vadă crescând.

Cântăreț celebru – gay
Celebrul cântăreț Sam Smith a dezvăluit că este gay și că își dorește foarte mult să aibă copii pe care să îi vadă crescând. Multă vreme s-a tot speculat în privința orientării sale sexuale, iar după ce și-a făcut curaj și a recunoscut că îi plac bărbații, acum este decis să aibă și copii.

Sam Smith a declarat că i-a fost greu să recunoască pentru că nu a avut încredere în public. Tot el a spus că a fost mândru de reacția fanilor, care nu au avut nimic de comentat în această privință.

Cântărețul a precizat că tot ce își dorește este să-și trăiască viața și să facă muzică.

„Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacţia fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viaţa şi să fac muzică.”, declara artistul.


Artistul, care acum are 28 de ani, pune că pe la 35 se vede înconjurat de copii. Sam Smith vrea să aibă o familie și mai mulți copii pe care să îi vadă crescând.

Tot el a mai spus că până atunci, se axează pe cariera muzicală și că își dorește să-și găsească un iubit, dar este foarte greu în Londra.

„Vreau să am copii! Vreau să am parte de tot ce implică asta. Vreau să am copii, vreau să petrec timp cu copiii şi să îi vâd crescând, să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă”, a declarat cântăreţul pentru dailymail.co.uk.