Un bucureștean a ajuns în instanță după un masaj erotic eșuat! Motivul e fabulos…

Supărat că fata pe care o plătise pentru un masaj erotic nu arăta ca în poza din ziarul cu anunțuri, un bucureștean dornic de senzații tari a făcut scandal și și-a cerut banii înapoi. Povestea s-a încheiat la tribunal!

Într-o zi fără prea multe oportunități de distracție la orizont, un bucureștean incitat de ideea unui masaj erotic, a cumpărat ”Anunțul Telefonic” și a documentat o ofertă care să-l ispitească. O fată din poza de prezentare a unui astfel de anunț i-a căzut cu tronc și a pus mâna pe telefon, a sunat și și-a făcut rezervare.

Spălat, parfumat și îmbrăcat ca pentru o zi de duminică, omul nostru s-a prezentat la ușa salonului, nerăbdător să ajungă pe ”mâinile de aur” al tipei sexy care îi zâmbea din paginile ziarului.

A intrat frumos, a achitat 50 de lei și a așteptat să fie preluat de ispita lui. Dezamăgire totală, însă! În fața ochilor i-au apărut două fete pe care bărbatul le știa din cartier.

”La fața locului și-a dat seama că cele două persoane sunt cunoștințe ale unor vecini de-ai săi din cartierul Ferentari. După 3 – 4 minute și nu 20 de minute cum, în mod eronat susține martorul, observând că la acea locație nu se făcea masaj și-a cerut banii înapoi, fiind amenințat că va fi aruncat de la etaj”, se explică firul întâmplării în actele de la dosar.

A amenințat cu CEDO și cu sinuciderea
Pentru că da, bărbatul rămas cu buza umflată pentru că nu a găsit fata promisă în ziar și-a cerut banii înapoi cu scandal și amenințări. Unii martori au susținut chiar că ar fi scos cuțitul. Oricum, a fost nevoie de intervenția poliției, care l-a amendat cu 400 de lei pentru că ar fi „tulburat liniștea locuitorilor prin țipete și injurii și expresii jignitoare la adresa proprietarului salonului de masaj” . Omul nostru a contestat decizia la tribunal.

El îi acuză pe polițiștii care l-au amendat că ar fi fost ”mână-n mână” cu cele două fete, și asta pentru că ”ar fi vorbit în șoaptă cu ele și nici nu le-a legitimat”.

Bărbatul a susținut în motivarea depusă la instanță că procesul-verbal întocmit de agenți pe numele lui este ilegal, pe acesta fiind scris de agentul de poliție „salon de masaj”, în realitate fiind vorba de prostituție mascată, spune el.

Atâta dramă a trăit ”victima” acestei întâmplări, încât atunci când a fost întrebat de judecători dacă solicită cheltuieli de judecată el a răspuns că ”a pierdut o zi de muncă, depunând la dosar note scrise și că nu mai crede în justiție întrucât nu a fost lăsat să vorbească și că jură că nu se va opri aici, iar, dacă după ce va ajunge la CEDO, nu i se va face dreptate, se va sinucide”.

Instanța a respins, însă, contestația amenzii, făcută de bucureștean.