Un bărbat și-a bătut iubita și i-a spart trei dinți din cauză că a schimbat poza de pe Facebook și el nu mai apărea în ea

Caz șocant în Anglia! O tânără de 29 de ani a fost snopită de iubit, care s-a înfuriat la culme după ce aceasta a decis să își schimbe poza de profil de pe Facebook cu una în care el nu mai apărea. În urma loviturilor puternice, femeia a fost desfigurată: fața ei este tumefiată, maxilarul este dislocat și are trei dinți rupți. Bătăușul va sta trei ani după gratii pentru fapta sa, titrează Daily Mail.

Lois Ashton, o tânără care locuiește în Liverpool, a povestit că a fost lovită cu bestialitate de fostul său iubit, după ce acesta a observat că ea a schimbat poza de profil de la Facebook cu una în care el nu apărea. În timpul bătăii, Andrew McNair a desfigurat-o pe fosta parteneră căreia i-a rupt trei dinți, iar unul dintre ei i-a intrat prin gingii până în nas. în prezent, victima e obligată să poarte proteză.

Potrivit declarațiilor făcute de victimă, în noaptea atacului, ei au ieșit în oraș cu prietenele slae, dar bărbatul a decis să nu stea cu ele și s-a așezat la o masă separată. La plecare, cei doi iubiți s-au despărțit, iar Lois Ashton a plecat singură la ea acasă. În dimineața următoare, tânăra s-a trezit cu McNair stând pe picioarele ei și țipând la ea.

“Am reușit să fug afară și am bătut la ușa vecinilor pentru ajutor, dar nimeni nu a răspuns. M-a dat apoi de trei ori cu capul de ușă și mi-a spart dinții. Când mi-am pus degetul pe nas, am simțit dintele”, a povestit Lois Ashton pentru Daily Mail.

În cadrul interviului, ea a declarat că, la începutul relației, bărbatul era cu totul și cu totul alt om.

“La început a fost minunat și se purta atât de frumos cu mine. Dar, pe măsură ce au trecut lunile, s-a schimbat. Îmi amintesc de prima dată când mi-a dat peste față. Altă dată mi-a dat în cap și mi-a învinețit un ochi. Ar fi trebuit să mă despart de el atunci, dar m-a sunat în fiecare zi și era atât de drăguț și își cerea scuze și a plâns, ața că ne-am împăcat”, a mai devăluit tânăra de 29 de ani.

Andrew McNair a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru atac.