Un bărbat din Severin a petrecut o noapte de neuitat cu o femeie. A doua zi dimineață s-a trezit pentru a afla un adevăr care l-a lăsat în stare de șoc

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a anunțat Poliția după ce partenera sa de peste noapte a plecat cu tot cu banii săi și bonurile de masă.

O partidă de amor s-a sfârșit neplăcut pentru un bărbat din Drobeta Turnu Severin. Femeia l-a lăsat fără bani și fără bonuri de masă, notează News-Mehedinti.ro.

„Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de 54 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în jurul orei 22:00, a venit la domiciliul său cu o persoană de sex feminin, al cărui nume nu-l cunoaște, iar după ce s-a trezit, în jurul orelor 06:00, a constatat lipsa a 350 lei și a cinci bonuri valorice și nici persoana de sex feminin nu mai era în locuința sa, bănuind-o pe aceasta de comiterea faptei.

Având în vedere cele sesizate, în urma activităților informativ operative efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 ani, din aceeaşi localitate, bănuită de comiterea furtului.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, menționează un comunicat al oamenilor legii.