Un bărbat din Severin a petrecut o noapte de neuitat cu o femeie. A doua zi dimineață s-a trezit pentru a afla un adevăr care l-a lăsat în stare de șoc

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a anunțat Poliția după ce partenera sa de peste noapte a plecat cu tot cu banii săi și bonurile de masă.

O partidă de amor s-a sfârșit neplăcut pentru un bărbat din Drobeta Turnu Severin. Femeia l-a lăsat fără bani și fără bonuri de masă, notează News-Mehedinti.ro.

„Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de 54 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în jurul orei 22:00, a venit la domiciliul său cu o persoană de sex feminin, al cărui nume nu-l cunoaște, iar după ce s-a trezit, în jurul orelor 06:00, a constatat lipsa a 350 lei și a cinci bonuri valorice și nici persoana de sex feminin nu mai era în locuința sa, bănuind-o pe aceasta de comiterea faptei.

Loading...
Loading...

Având în vedere cele sesizate, în urma activităților informativ operative efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 ani, din aceeaşi localitate, bănuită de comiterea furtului.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, menționează un comunicat al oamenilor legii.