Un bărbat din Elveția a condus timp de 37 de ani fără a avea permis – De câte ori a fost prins de Poliție

Elvețianul Manu E., 60 de ani, din orașul Schwyz, cantonul cu același nume, se luptă, cu ajutorul avocatului său, pentru a putea obține în instanță dreptul de susține din nou examenul auto. Greu de crezut că va reuși, de vreme ce conduce deși permisul i-a fost anulat în 1984, iar poliția l-a prins de aproape 200 de ori conducând fără drept pe drumurile publice, scrie Blick. Ultima dată, autoritățile i-au confiscat mașina.

   

”Sunt mecanic auto, am nevoie de permis și de mașină, depind de asta”, declară Manu.

El a rămas fără permis pe 4 octombrie 1984.

”Am condus, dar am respectat regulile de circulație”
Deși a rămas fără carnet de patru decenii, Manu a condus în continuare: ”Este adevărat! Dar am respectat reglementările de circulație”.

Curtea Cantonală din Schwyz i-a interzis să mai susțină vreodată examenul de conducere, după ce fost surprins circulând fără permis de 198 de ori, pe raza a cinci cantoane: Schwyz (de 11 ori), Lucerna (100), Zug (48), Zurich (41) și Basel-Landschaft (9).

În 2015, Manu a fost condamnat cu suspendare, la Zug, pentru că a condus fără permis un automobil cu plăcuțe false de înmatriculare, iar mașina nu avea asigurarea obligatorie.

Poliția i-a confiscat mașina
Asta n-a fost o piedică pentru el. A plătit amenzile, dar a continuat cu șofatul.

Într-o ultimă încercare, autoritățile i-au confiscat mașina inconștientului, în aprilie, anul trecut.

Povestea lui Manu și a călătoriilor sale ilegale pe drumurile elvețiene se va termina după ce poliția i-a confiscat mașina?

Curtea de Justiție din Schwyz se îndoiește de acest lucru: ”Comportamentul său arată ignoranță și lipsă de înțelegere”.