Un bărbat cu permisul suspendat a distrus mai multe mașini parcate pe o stradă din Brașov

Un bărbat din București, care a condus beat, a lovit 12 mașini parcate pe o stradă din Brașov. Polițiștii au constatat că nici nu avea permis de conducere, așa că i-au întocmit dosar penal.

   

Bărbatul în vârstă de 31 ani, din București, conducea pe strada Nucului din Brașov și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, lovind 12 autoturisme parcate.

Cu greu a fost scos din maşină de martori şi imobilizat de mai mulți agenți de poliție. Martorii susțin că tânărul râdea, cânta şi era foarte agitat. Acesta era însoțit de o femeie.

La fața locului, șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, așa că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism.

După ce a fost verificat în baza de date, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.