Un bărbat a încercat să-și violeze nepotul de 10 ani, pe un câmp din Timiș. L-a abandonat lângă cimitir

Un bărbat de 51 de ani a încercat să-și violeze nepotul de doar 10 ani. L-a dus pe un câmp din aproprierea cimitirului din localitatea Murani, județul Timiș, dar nu a apucat să îi facă nimic, pentru că în zonă au apărut doi săteni. Acum, bărbatul fost arestat preventiv.

Incidentul s-a petrecut în 24 iunie, în jurul orei 20.00, când bărbatul de 51 de ani, unchiul micuțului, a luat copilul și s-a dus cu el pe un câmp de lângă cimitirul din Murani. I-a dat pantalonii jos și a vrut să-l violeze. Din fericire, în zonă și-au făcut apariția doi săteni, iar bărbatul a luat-o la fugă și l-a lăsat pe micuț în mijlocul câmpului.

„În timp ce se afla cu nepotul său minor, C.S.I., în vârstă de 10 ani, pe un teren viran de lângă cimitirul din satul Murani, inculpatul C.V. a dat jos pantalonii minorului și a încercat să îl penetreze anal cu penisul pe minor”, susțin procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Sătenii care au trecut prin zonă l-au salvat pe copil de la nenorocirea care îl putea marca pe viață. Unchiul acestuia a apucat să fugă, lăsându-l pe copilul de 10 ani lângă cimitir.

Cel care a anunțat poliția a fost chiar tatăl băiatului.

Bărbatul de 51 de ani a fost prins de oamenii legii, iar vineri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să stea ani buni la închisoare pentru tentativă de viol.