Uite ce se întâmplă acum în palatul lui Columbeanu! Vila de la Izvorani se vinde cu o sumă astronomică

În timp ce fostul milionar Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament din Colentina, impunătoarea vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare de către noul proprietar, la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”. Dacă nu se găseşte un cumpărător pe măsura preţului, domeniul poate fi şi închiriat pentru 15.000 de euro pe lună. Click! a aflat că imobilul nu-i mai aparţine lui Columbeanu din anul 2012.

   

“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- aceasta este descrierea folosită de “Regatta Real Estate”, o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux. Nu ştim dacă aţi ghicit a cui este vila somptuoasă descrisă în anunţ, dar după fotografiile prezentate pe site-ul şi pagina cunoscutei agenţii imobiliare, este uşor de intuit că este vorba despre imobilul care a aparţinut în vremurile bune lui Irinel Columbeanu.


În imagini se poate observa celebrul pat rotund cu oglindă pe tavan, unde se iubeau Irinel şi Moni, picturile realizate de Anna Lesko, fostă iubită a milionarului, şi, mai ales, “Echilibru” – sculptura artistului Sabin Bălaşa şi pe care Iri o aşezase chiar la intrarea în casă, pentru a putea fi admirată de toţi cei care îi treceau pragul. Această operă a fost scoasă la licitaţie în data de 24 martie 2015, cu un preţ de pornire de 80.000 de euro, iar specialiştii estimau că va ajunge la 150.000 de euro. Irinel se gândea că va face un business bun cu statuia, însă în ultimul moment a fost retrasă din licitaţie, după sesizarea băncii la care afaceristul avea datorii de peste 7 milioane de euro. Toate bunurile au fost puse sub sechestru şi ulterior vândute actualului proprietar, a cărui identitate se ţine “la secret”.


De 8 ani, vila nu îi mai aparține lui Columbeanu
Iată că “palatul de la Izvorani”, aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea. Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat pentru Click! faptul că Irinel Columbeanu nu mai este proprietar încă din anul 2012.

Irinel Columbeanu a renuntat in urma datoriilor acumulate la apartamentul inchiriat in Cosmopolis. El s-a mutat intr-un bloc din cartierul colentina. l-am surprins cand a mers la cumparaturi la magazinul Lidl din Pipera. Dupa ce a facut cateva cumparaturi, Irinel s-a urcat in Opel ul pe care il conduce acum si s-a indreptat catre noua casa. Ce este hilar este faptul ca masina ce o conduce acum, probabil si aceasta inchiraiata, a fost folosita de catre paparazzi de la wowbiz ani de zile, si de multe ori din acesta masina a fost pozat chiar Irinel, care acum a ajuns sa conduca respectivul Opel.


“Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a confirmat Uzunov pentru Click!

Fostul milionar care a pierdut tot din cauza datoriilor către bănci, locuieşte acum cu chirie într-un apartament cu două camere, în Colentina, unde se gospodăreşte singur. Îşi face curăţenie, mâncare şi îşi conduce maşina singur. Odinioară, în vremurile bune, acesta era înconjurat de bucătări, şoferi şi menajere.