Tu poti GHICI ce este in imagine? FOTO

Multora li s-ar putea parea o imagine infricosatoare sau dezgustatoare, insa aceasta ascunde una dintre cele mai frumoase fiinte de pe pamant.

   

E doar o pisica normala care se odihneste in culcusul ei.
Este o pisica egipteana extrem de inteligenta si de apreciata de iubitorii de pisici. Desi nu se bucura de popularitatea Persanelor sau a Birmanezelor, pisicile Sfinx reusesc sa fie apreciate de iubitorii de animale.

Desigur, aceste feline nu sunt pentru orice persoana, sunt indicate persoanelor care au alergie la parul de pisica, insa lipsa blanitei aduce o alta problema: sebumul de pe corp.

Din fericire, acest inconvenient poate fi usor trecut cu vederea, mai ales cand pisica cheala se aseaza in bratele tale si toarce linistita.


Aceasta pisica este cunoscuta si sub numele de „cheala” (o denumire deloc eleganta), fara pic de blana pe corp si cu urechi uriase, descinde dintr-un teritoriu acoperit de gheturi, din partea de Nord a Canadei. A aparut printre celelalte pisici de casa in 1966, in urma unei mutatii spontane.
Fara indoiala, daca vrei o pisica Sfinx trebuie sa te obisnuiesti cu „privelistea”, dat fiind ca aceasta felina este complet fara blana, goala, cel mult acoperita cu un puf fin, precum cel de piersica. Se poate observa pe alocuri un par foarte scurt.

Pe testiculele motanilor se pot vedea fire de par ondulat, cam de un centimetru. Aceasta nu este o imagine usor de suportat de oricine, intrucat pisica e ciudata nu doar ca aspect, ci si atunci cand o mangai. Pielea acestei pisici este moale precum catifeaua, fina, neteda, usor grasa la atingere.