Triunghi conjugal mortal. Româncă din Italia, ucisă de cea mai bună prietenă! Iubitul se întâlnea cu ambele fete

O poveste cu adevărat șocantă a speriat comunitatea din micuțul orășel sicilian Marsala. Două tinere născute în România, dar înfiate încă din copilărie de familii din Italia, sunt protagonistele unei știri îngrozitoare. Margareta Bufa și iubitul ei, Carmelo Bonett, au ucis-o pe Nicoleta Indelicato și i-au abandonat trupul pe un câmp.

   

Acum, Carmelo și Margareta riscă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, notează presa locală.

O prietenie distrusă de gelozie
Margareta Bufa şi Nicoleta Indelicato aveau multe în comun. Amândouă erau înfiate, românce și prietene foarte bună. Asta, până când în peisaj a apărut Carmelo Bonett, iubitul Margaretei. El a început să se întâlnească pe ascuns şi cu Nicoleta, de aici și până la o adevărată dramă nefiind decât un pas. Acum, Margareta se apără şi susține că ea nu este cu nimic vinovată, ba chiar a încercat să-și apere prietena, dar Carmelo a ucis-o cu sânge rece.


În ziua crimei, Margareta a invitat-o pe Nicoleta în oraș, iar tânăra și-a anunțat părinții că iese la o scurtă plimbare, care însă avea să fie ultima din viața ei. După 24 de ore, carabinierii i-au găsit trupul incendiat pe un câmp de lângă Marsala. Nicoleta Indelicato prezenta cel puțin 12 lovituri de cuțit, una străpungându-i plămânul drept. Anchetatorii au descoperit că Margareta și Carmelo și-au bătut joc de Nicoleta – au lovit-o de multe ori și au ars-o cu țigara, cei doi distrându-se pe seama suferinţei ei. Apoi, au stropit-o cu benzină şi i-au dat foc de vie! Autopsia a relevat că Nicoleta trăia atunci când a fost incendiată!

Crimă din gelozie, dar și banii au fost motiv
Site-ul de știri Tp24.it notează că cei doi sunt acuzaţi de crimă cu premeditare. Anchetatorii au făcut rost și de o înregistrare pe care se aude vocea Margaretei care îi spune iubitului să aibă grijă nu care cumva să fie găsit trupul Nicoletei! În plus, unul dintre amicii victimei a declarat la proces că Nicoleta le dădea bani Margaretei şi iubitului ei, însă cei doi niciodată nu și-au plătit datoriile. Fiindcă a refuzat să-i mai împrumute cu bani, Nicoleta a devenit o țintă pentru Maregareta și Carmelo.

„Am protejat-o pe Nicoleta foarte mult atât în ​​trecut, cât şi în acea seară în care, pentru a încerca să-i salvez viaţa, am suferit tăieturi de la Carmelo, care m-a împins la pământ, făcându-mă să-mi pierd cunoştinţa. Când am înţeles ce se întâmplă, am încercat să o smulg din mâna lui”, a spus Margareta la proces, relatează Gândul.