Tristan Tate visează să fie tată? Mesajul care l-a dat de gol

Povestea de dragoste dintre Tristan Tate și Bianca Drăgușanu a luat prin suprindere pe toți cunoscuții celor doi și a fost urmărită cu interes încă de la debutul acesteia. Weekend-ul trecut cei doi îndrăgostiți l-au petrecut într-un cadru romantic, la malul mării, dar și în cluburi exclusiviste unde nu s-au ferit să își manifeste afecțiunea în fața tuturor, prin îmbrățișări și săruturi furate.

   

Tristan Tate este îndrăgostit până peste cap de Bianca și nu ezită să demonstrze acest lucru ori de câte ori are ocazia. A acceptat să apară într-unul dintre live-urile de pe Facebook făcut de fosta soție a lui Victor Slav și a planificat o ecapadă de neuitat la mare. Iată că aventura de la Marea Neagră a luat sfârșit, iar Tristan se gândește la chestiuni importante, semn că are planuri pe termen lung alături de cea care i-a furat inima.

Milionarul a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care și-a exprimat opinia despre copiii de bani gata și despre cum și-ar educa odraslele. El a subliniat că ar prefera să fie înconjurat de oameni săraci, dar bine crescuți, decât de copii care trăiesc din averea părinților și sunt iresponsabili. În plus, bărbatul a adăugat că niciodată nu și-ar educa copiii spunândule că merită orice de-a gata. “Aş prefera să ies cu boschetarii, decât cu copiii răsfățați și bogați care cheltuie mii în cluburi. Au povești mai interesante de spus. Indiferent de cât de mult succes am în viață, nu îmi voi educa niciodată copiii știind că sunt bogați”, a scris Tristan Tate.

Bianca și Victor s-au despărțit, căci lucrurile deveniseră tensionate între ei, iar programul de lucru nu le permitea să petreacă timp de calitate împreună, fiecare fiind foarte ocupat cu emisiunile pe care le moderează și cu alte proiecte personale. Bianca își împarte timpul între mai multe activități, în timp ce Victor prezintă emisiunea mondenă “Wowbiz” alături de Andreea Mantea.

Cine este Tristan Tate?
Tristan Tate are 29 de ani și este un fost campion de kickboxing de origine britanică. El s-a mutat în România în urmă cu trei ani și este comentator de RXF (Romanian Xtreme Fighting), adică singura organizaţie sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton (mixed martial arts). Tristan are mai multe afaceri de care se ocupă, printre care se numătă deținerea unui hotel în însorita Thailanda.