Trebuie să știi asta! Uite lucrurile perverse pe care unele FEMEIE și le doresc, dar le e teamă să spună!

Simti ca treci printr-o criza sexuala, ca nimic nu-ti mai place si ca de nimic nu mai ai chef? Nu te ingrijora, nu te panica si nici nu te deprima; inseamna doar ca ai nevoie de o schimbare, sau, mai bine spus, de mai multe schimbari, mai mici sau mai mari, care sa te “scuture” sau sa te trezeasca putin din amorteala.

Marea majoritate a femeilor vrea mai mult decat un proces sec si clasic: un sarut, maximum doua, penetrare, apoi orgasmul lui si… asta a fost tot, iar ea n-a simtit aproape nimic.

Unele femeile simt ca si-ar dori mai mult, dar nici nu indraznesc sa-si exprime gandurile ceva mai deocheate, pur si simplu fiindca… femeile serioase nu au asemenea ganduri! Asa ca, data viitoare cand sunteti in pat si partenera va spune din nou ca o doare capul, intrebati-o direct daca nu cumva i-ar placea sa aiba parte de ceva diferit. Probabil ca viseaza la ceva, insa ii e jena s-o spuna direct.

Iata cateva idei pe care sa i le propui. E posibil ca partenera ta sa nu fie cucerita chiar de toate proprunerile tale, insa asta nu trebuie sa te descurajeze in nici un fel. Mai ales daca o vezi deschisa catre subiect, initiaza o discutie si incercati sa va faceti fericiti reciproc.

Loading...
Loading...

1. Masturbare
Masturbarea e ceva comun; asadar, de ce sa n-o faci in fata partenerei tale? Nu numai ca va fi extrem de excitant sa te vada cum te satisfaci singur, insa tot momentul poate fi si instructiv, fiindca asa ea poate invata tehnica ta preferata si data viitoare te-ar putea surprinde extrem de placut.

2. Jucarii sexuale
Sunt o idee foarte buna pentru a creste gradul de excitare intr-un cuplu. Poti incepe cu tot felul de uleiuri de masaj, apoi poti continua sa-i ungi zona genitala cu un lubrifiant, si, in final, poti ajunge la vibrator. O data ce amandoi va simtiti confortabil in zona asta, puteti incerca si alte produse din sex shop.

3. Roluri
Daca ati cochetat vreodata cu teatrul, acum e momentul sa jucati rolul vietii. Si aici imaginatia amandurora trebuie sa isi intre in drepturi: puteti alege cupluri din viata reala sau puteti alege cupluri celebre. Puteti, pur si simplu, sa jucati rol de asistenta si medic sau medic si pacient. E foarte posibil ca la inceput sa va simtiti usor stanjeniti, insa partea asta poate disparea rapid, cu putin exercitiu.

Pag Anterioara1 din 2