Tratament naturist împotriva varicelor ce te scapă de această problemă în o saptamana!

Venele varicoase sunt o afecțiune comună care se manifestă prin lărgirea anormală a venelor de la suprafața pielii. În cele mai multe cazuri, acest lucru se întâmplă la nivelul gambelor și coapselor atunci când pereții venelor se subțiază sau când presiunea sângelui nu mai este foarte bine reglată.

   

Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Statele Unite ale Americii a publicat un raport îngrijorător potrivit căruia aproximativ 25% dintre femei și 10% dintre bărbați se confruntă cu neplăcerile apariției varicelor. Nu este doar o problemă estetică, ci și una medicală: poate cauza dureri, oboseală, o stare de agitație, senzația de arsură, furnicături sau greutate în picioare.

Au fost identificați mulți factori care accelerează procesul de apariție a venelor varicoase, cum ar fi: statul prea mult timp în picioare, pantofii inconfortabili sau cu toc prea înalt. Și sarcina este un factor de risc, în special cea de-a doua. Un alt factor deosebit de important este alimentația. Este esențial să consumăm suficiente proteine de origine animală și alimente bogate în vitamina C pentru a preveni slăbirea pereților capilari. Zahărul și acizii grași cauzează inflamații și, în mod indirect, slăbesc pereții capilari, așa că trebuie să evităm asemenea excese alimentare.

Cel mai bun mod de a scăpa de varice este cu ajutorul acestui tratament naturist foarte ușor de administrat:

Ingrediente necesare:

– 3 linguri de gel de aloe vera;
– jumătate de ceașcă de oțet de mere;
– jumătate de ceașcă de morcovi tăiați foarte mărunt.

Metoda de preparare: Pune ingredientele într-un blender și omogenizează-le până devin o pastă. În funcție de mărimea zonei afectate, ar putea fi nevoie să dublezi cantitățile.

Modul de utilizare: Aplică pasta obținută pe piele și, dacă este necesar, fixeaz-o cu un bandaj. Las-o să acționeze jumătate de oră, apoi clătește bine cu apă călduță. Pentru cele mai bune rezultate, ține picioarele cât mai ridicate după ce ai aplicat pasta. Repetă acest tratament în fiecare zi, până când varicele dispar în totalitate. În mod normal, rezultatele ar trebui să fie vizibile în aproximativ două săptămâni. Secretul constă în proprietățile pe care le conțin ingredientele. De exemplu, morcovii conțin antioxidanți folosiți în multe produse de îngrijire a pielii. În plus, oțetul de mere acționează ca anticoagulant pentru a subția sângele și a preveni cheagurile. Nu în ultimul rând, gelul de aloe vera este benefic în cazul multor afecțiuni, inclusiv inflamațiile pielii.