Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! ”Ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Traian Băsescu a lansat un atac dur asupra pratidului AUR și o umilește pe Diana Șoșoacă, una din reprezentanții acestui partid.

   

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a decis de curând să spună lucrurilor pe nume și să atace în mod direct partidul AUR. Acesta a preconizat că va fi un dezastru în cazul în care România ar fi condusă de această formațiune politică. Mai mult, acesta i-a umilit pe cei doi reprezentanți ai partidului fără resentimente.

Traian Băsescu a subliniat faptul că partidul AUR și-a câștigat popularitatea într-un mod ascuns, dat fiind faptul că nimeni nu auzise de el până în momentul alegerilor parlamentare. Se pare că încă din momentul aflării rezultatelor la alegerile parlamentare, europarlamentarul și-a exprimat dezacordul privind modul în care un partid necunoscut, până în acel moment, a reușit să obțină rezultate mai bune decât alte partide cu vechime și popularitate.

Traian Băsescu o umilește pe Diana Șoșoacă! Pe lângă faptul că acest partid nu ar trebui să fie pus în funcție de conducere, Traian Băsescu consideră că cele două figuri reprezentative ale partidului, Diana Șoșoacă și George Simion s-ar încadra cel mai bine în galeriile a două mari echipe de fotbal rivale: Steaua și Dinamo.

”Cred că doamna senator Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo și Simion șef de galerie la Steaua. Mărturisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: ce partid e ăsta? AUR ăsta? Cine sunt ei? au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora.

Nu cred că au ceva de spus țării, în afară de vadidisme n-au mare lucru de spus. Însă, deosebirea dintre ei și Vadim e că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocți care își latră patriotismul și așa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să facă nimic, ar prăbuși țara”, a declarat Traian Băsescu.