Toți cei care îl vedeau pe acest bebelus își bateau joc de el și de părinți, îi spuneau monstru, dar într-o zi un străin a venit la mamă și i-a dat un plic

Când Sara Heller era însărcinată în 24 de săptămâni, medicii i-au spus că bebelușul se va naște cu un defect major la buză. După șocul inițial al veștii, Heller și soțul ei au decis să îi facă problema cunoscută până când va fi suficient de mare pentru operație. Ei sperau că imaginile cu fiul lor vor face ca această problemă estetică să treacă drept ceva normal, să nu mai fie considerat ceva ciudat sau chiar monstruos.

   

Dar, în realitate, au primit multe comentarii lipsite de orice fel de sensibilitate. Părea că toți oamenii buni de pe planetă dispăruseră! Heller nu era pregătită să-și apere nou-născutul de cuvintele jignitoare ale străinilor, așa că, cu fiecare zi care trecea, ea devenea din ce în ce mai tristă și mai dezamăgită de umanitate.

Dar totul s-a schimbat din cauza gestului unui străin. Femeia lua cina cu niște prieteni atunci când chelnerul i-a adus ceea ce părea a fi un șervețel împăturit, dar ea a bănuit că e un alt bilet de genul: ,,De ce nu îți rezolvi copilul?”. Dar conținutul acestui plic era ceva și mai frumos.


Înăuntru era un plic cu un cec în valoare de 1.000 de dolari și o notă care avea doar câteva cuvinte: ,,Pentru copilul frumos”.

Iată ce mărturisește mama: ,,Lacrimi au început instant să îmi curgă și fericirea din inima mea este de nedescris. Generozitatea acestui străin m-a făcut să cred iar în oameni”.

Atunci când Brody a fost suficient de mare el a suferit operația, care a fost un succes. Banii străinului cel darnic au fost folosiți în acest scop.