Tocmai nascuse si astepta sa isi vada pentru prima data bebelusul, dar s-a panicat cand medicii i-au spus pe un ton grav: „Nu cred ca sunteti pregatita pentru asta, fetita nu arata normal!”Cu ce se nascuse copilul pe cap

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare si au starnit zambete pe fata a zeci de mii de oameni din intreaga lume.

   

Totul a inceput dupa ce o mama a urcat pe Facebook mai multe imagini cu fiica ei, in varsta de un an si jumatate. Ceea ce a impresionat pe toata lumea este o particularitate fizica a micutei, iesita din comun.
MilliAnna are inca de la nastere parul din breton decolorat complet, de un alb perfect. Afectiunea se numeste poliosa si se manifesta prin lipsa pigmentului la nivelul scalpului si a podoabei capilare.

Desi fetita atrage privirile admirative ale multora dintre cei care o vad, mama ei recunoaste ca aceasta particularitate are si partile ei negative.

„Exista si persoane care incep sa rada de ea atunci cand o vad. Si la gradinita MilliAnna a avut parte de rautati din cauza colegilor. Din fericire sunt cazuri izolate. Planuiesc sa imi cresc fiica spunandu-i ca este speciala si frumoasa, vreau sa vada partea pozitiva a acestui semn”, marturiseste mama, care sufera de fix aceeasi problema.