Toate femeile trec pe langa moarte fara sa stie! Ce i s-a intamplat unei doamne care si-a spalat parul la un salon de infrumusetare! Mare atentie la acest detaliu

Elisabeth Smith, o femeie din Marea Britanie, a avut parte de un eveniment nefericit, care i-a distrus viata pentru totdeauna.

   

Totul a inceput dupa ce ea a fost la un salon de infrumusetare, unde a cerut o vopsire si o spalare a parului. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, la cateva minute dupa ce a iesit de acolo, s-a prabusit pe strada.

Trecatorii au vazut-o si au sunat imediat la salvare, iar in scurt timp Elisabeth era la spital, sub investigatia medicilor: verdictul a fost unul socant: ea facuse atac cerebral.

Motivul? Se pare ca pozitia in care si-a tinut capul la salon in timpul spalarii a determinat exercitarea unei presiuni mari pe artera carotida. Creierul nu a mai fost astfel alimentat cum trebuie si, in cele din urma, a cedat.

Ce este mai tragic este ca, din cauza accidentului cerebral, femeia a ramas cu jumatate de fata paralizata. In plus, ea inca are probleme grave cu vederea, desi au trecut 2 ani de la incident.