Toata lumea vorbeste despre nunta dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel, dar uite ce a zis Gigi Becali. “Nu va avea loc nicio…”

Gigi Becali spune ca Borcea nu se va casatori cu Valentina Pelinel. Uite ce crede despre starea finului sau.

   

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare in urma cu doua saptamani. Dupa patru ani si patru luni de detentie, milionarul a facut dezvaluiri cutremuratoare despre viata pe care a dus-o in penitenciar.
Fostul lider al lui Dinamo a povestit ca lovea cu o sticla gratiile ca sa sperie sobolanii si ca 200 de detinuti erau obligati sa se spele la doar sase dusuri, in doua ore.

Mai mult decat atat, Borcea a recunoscut ca nu poate sa doarma noaptea daca nu ia patru pastile, dar si ca are neaparat nevoie de un psiholog. Ei bine, singura lui alinare a fost gandul ca-si va strange copiii in brate si ca, in sfarsit, va avea o relatie normala cu femeia pe care o iubeste.

Protagonistul nostru a numit-o pe Valentina Pelinel “ingerul meu pazitor” si a spus, de fata cu o multime de jurnatisti, ca fostul manechin este femeia vietii lui. Cum era de asteptat, omul de afaceri si iubita lui au fost asaltati cu intrebari despre o posibila nunta, dar au evitat elegant subiectul.

Surse din anturajul lor spun ca sigur va exista o nunta in viitorul apropiat, dar, surpriza, in urma cu un an Gigi Becali, cel mai bun prieten al lui Cristi Borcea si nasul de cununie al lui si al Alinei Vidican a declarat ca…evenimentul mult asteptat nu va avea loc.

“Eu nu stiu daca mai vrea copil. La Cristi niciodata nu stii la ce sa te astepti. Ce are el in cap stie doar el. Nu ma mai intrebati de nunta, ca nu va avea loc nicio nunta. Mi-a spus mie. Dupa atatia ani in puscarie trebuie sa-si revina, sa se linisteasca, are alte prioritati”, spunea latifundiarul din Pipera acum ceva timp.