Ți-o amintești pe Jade din telenovela ”Clona”? Arată senzațional la 40 de ani, într-un pictorial nud

Giovanna Antonelli, actrița care a cunoscut succesul în anul 2001, când a dat viață personajului Jade în telenovela ”Clona”, arată senzațional chiar și la 40 de ani.

Frumoasa brazilancă este mama a trei copii – un băiat pe nume Pietro, cu actorul Murilo Benicio, din telenovela ‘Clona’, și două fetițe, gemenele Antonia și Sophia, pe care le are cu Leonardo Nogueira, actualul partener de viață.

Artista arată extrem de bine chiar și la vârsta de 40 de ani, astfel că nu s-a sfiit să pozeze recent dezbrăcată, alături de alte două femei.

Născută pe 18 martie 1976 în Rio de Janeiro, Giovanna Antonelli Prado şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, în cadrul unor programe de televiziune pentru copii, continuând cu roluri în seriale de televiziune.

Începând cu 1994, actriţa braziliană a apărut în zece seriale până să primească rolul din „Clona’, primind, pentru cel de-al zecelea, „Laços de Família’, trei premii pentru cea mai bună actriţă debutantă. După „Clona’, Giovanna a jucat în mai multe filme, dar şi în serii TV.

Loading...
Loading...