TEST: Tu câte diferențe ai găsit între cele două imagini? 1 din 3 persoane trec provocarea

Oamenii de știință cred că testele și ghicitoriile ne stimulează creierul și le fac să funcționeze mai bine. Este ca și cum ai merge la sală pentru creier: cu cât îl antrenezi mai mult, cu atât devine mai ascuțit. Unele dintre aceste teste sunt relativ ușoare și altele sunt puțin provocatoare, dar toate sunt cu siguranță distractive.

   

Testele care ne provoacă să observăm diferențele dintre 2 imagini similare ne activează puterea de concentrare la maximum și ne pun ochii și creierul la lucru. Acest lucru este combinația perfectă, deoarece antrenarea minții noastre este la fel de importantă ca exercițiile fizice. Acest test îți dă ocazia să îți antrenezi IQ-ul și puterea de concentrare.

Tot ce trebuie să faci este să te uiti cu atenție la imagine și să găsești diferențele dintre cele două fotografii. Dacă nu ai mai rezolvat teste de acest gen este posibil să ți se pară dificil să găsești toate diferențele din fotografie. Secretul este să te concentrezi și să privești cu atenție fiecare colț al imaginii. Pentru a te ajuta puțin îți vom da un indiciu și anume că numărul de diferențe pe care tu trebuie să îl găsești între cele două imagini este 6.

Dacă nici până acum nu ai reușit să găsești toate cele șase diferențe, atunci dă scroll în josul paginii și vei găsi rezolvarea misterului.


Ce înseamnă IQ?
IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.

Fiecare student poate învăța, oricât de inteligent ar fi. Dar unii elevi se luptă la școală din cauza unei slăbiciuni într-un domeniu specific al inteligenței. Acești studenți beneficiază adesea de programe de educație specială. Acolo, ei primesc ajutor suplimentar în zonele în care se luptă. Testele IQ pot ajuta profesorii să-și dea seama ce elevi ar beneficia de un astfel de ajutor suplimentar.