TEST. Care este ordinea în care trec vehiculele? – FOTO

Iata un test care ar trebui sa te ajute sa-ti dai seama cat de bun sofer esti.

   

Priveste cu atentie toate semnele de circulatie din imagine si determina care este ordinea in care trec vehiculele in intersectia respectiva.

Multi soferi dau cu presupusul!

Iar raspunsurile internautilor au fost care mai de care mai… interesante, ca sa nu spunem altceva!

„Raspunsul corect este C, B, A. Deoarece: Camionul circula pe drumul cu prioritate, iar prioritatea si-o pierde doar in cazul in care un conducator la trafic circula din dreapta camionului si urmeaza drumul cu prioritate. Intre ceilalti doi, care au stop, respectiv cedeaza, se aplica prioritatea de dreapta. Urmare, al doilea autoturism este cel galben, BMW, iar ultimul, indubitabil, cel rosu, Autobuzul”, a scris o soferita.

„Motocicleta….. Stiu nu e niciuna in desen, dar naiba stie de unde apare dintr-o data!”, a glumit un alt utilizator Facebook.

„Bemveu’ trece primul ca are prioritate de bemve. Desi nu cred ca e bemve…. bemveurile de obicei nu semnalizeaza. Cred ca e o intrebare capcana”, a comentat ironic un alt sofer.

„Serios….Vazand raspunsurile de aici..ma gandesc ca ar fi interesanta o lege care sa permita razii cu intrebari de genul acesta printre participantii la trafic…O pauza de cateva luni pentru cei care raspund gresit la intrebari de genul asta,cat mai invata indicatoarele rutiere si o reexaminare. Ce orase libere ar fi…La ce raspunsuri am vazut aici…”, este de parere un alt internaut!

„ACB. Pentru ca desi C vine de pe drum cu prioritate, cand vireaza la stanga isi pierde prioritatea si trebuie sa acorde prioritate de dreapta autoturismului A. B are STOP, deci trece ultimul”, a comentat o soferita.