Te doare des o anumita parte a corpului? Iata de ce afectiuni poti suferi de fapt

Durerea in partea de jos a burtii, atunci cand se intensifica la mers sau tuse, poate fi apendicele, in cazul in care aveti si frisoane, diaree, voma, cel mai indicat este sa va adresati medicului. Durerea de spate, o sa aveti probleme cu rinichii, asemenea durere este confundata cu indindere musculara.

   

Durerea sub coastele din partea dreapta, vezica biliara si ficatul s-ar putea sa va dea semnale. Daca durerea este permanenta si insotita de greturi, voma, ingalbenirea suprafetei pielii inseamna ca sunt afectate aceste organe.

Dureri in partea de sus a burtii, este un semnal din partea pancreasului. Simptome suplimentare sunt: febra, greturile, tahicardie, scaderea in greutate.

Dureri de burta in dreapta, daca durerea este insotita de constipatie, atunci atrageti atentie la intestinul gros. Dureri in zona buricului, in acest caz puteti avea anumite afectiuni intestinale. Daca durerea este insotita de greturi, frisoane, lipsa de pofta de mancare, atunci acestea pot indica inflamarea apendixului. La femei si la barbati simptomele pot fi diferite. Important este sa va adresati la timp medicului, scrie sanatosonline.ro.