Te-ai intrebat macar odata cum sunt construite acele poduri gigant ? Priveste cum se lucreaza in tarile dezvoltate! Video

În regiunea Wanzhou, Chongqing, China, se construiesc poduri susţinute de piloni folosind utilajul de mari dimensiuni denumit SLJ900/32. Acesta este departe cel mai eficient utilaj cu ajutorul căruia se pot construi viaducte la mare înălţime.

   

Privind imaginile, ne dăm seama că acest utilaj poate amplasa o secţiune imensă de pod pe capetele a doua piloane succesive. Maşinăria cântăreşte 580 de tone, are 91,8 metri lungime şi 7,4 metri lăţime. Acest utilaj rulează pe podul deja construit anterior şi poate culisa înainte sprijinindu-se pe nişte „picioare” metalice până la următorul pilon.

Picioarele metalice de sprijin asigură echilibrul întregului utilaj astfel încât traversa imensă de beton să fie susţinută în aer. E uimitor cum acest gigant contribuie la construcţia unui pod destul de înalt cu atâta uşurinţă! La ultimul pilon, piciorul de sprijin este extins şi în acest fel utilajul este împins în faţă până la următorul punct de susţinere. După ce muncitorii execută toate lucrările de amplasare a secţiunii de pod, mega-utilajul transportă bucata imensă de beton pentru a o aşeza în poziţia corectă.
Imaginile ce se derulează în faţa ochilor noştri ne înfăţişează o modalitate eficientă, sigură şi… chiar „rapidă” de a realiza astfel de construcţii gigantice. Impresionant!

De ce se plimbă pisicile printre picioarele oamenilor? Răspunsul te va şoca!!!

Se pare că pisicile au o putere… magică, prin care încearcă să își protejeze stăpânul și casa în care locuiesc. Se spune că acela care gonește pisica în momentul în care se plimbă printre picioarele sale, își gonește și norocul.

Pisicile au capacitatea de a proteja locul în care trăiesc, de energii negative, deoarece ele se hrănesc cu energia negativă și eliberează energie pozitivă.

Dacă o pisică se așază pe lângă tine și începe să toarcă, nu o alunga! Ea a depistat că suferi de o afecțiune și încearcă să te vindece de ea.

De asemenea, dacă pisica simte că într-un anumit spațiu există un spirit negativ, va face tot posibilul să îl gonească.

Şi culorile pisicilor sunt importante: Pisica neagră, elimină energia negativă din casă. Cea roșcată, îți va aduce bani și bunăstare. Pisica gri, aduce noroc. Pisica albă te poate vindeca, în timp ce pisica în mai multe culori aduce noroc, armonie, prietenie și înțelepciune.