,,Tati, de ce ai sânge pe spate?”, l-a întrebat fiul lui îngrozit. Nimeni din familia lor nu știa că această întâmplare teribilă îi va salva viața

Familia Finney trebuia să aibă o zi extraordinară la plajă, în California. Eugene era acolo împreună cu iubita și cu cei doi copii ai lor, Temple are 10 ani, iar Turner are 6 ani.

   

Eugene înota departe de mal și l-a lovit brusc un val uriaș, următorul lucru pe care l-a simțit a fost o durere arzătoare și sfâșietoare în spate. Iată ce își amintește tatăl: ,,Niciodată nu am avut o durere atât de mare. Totul s-a întâmplat atât de brusc. Parcă am fost lovit cu biciul pe spate”. A fost nevoie de o adevărată minune să ajungă la mal.

Când a ajuns în sfârșit, fiul lui l-a întrebat: ,,Tăticule, de ce spatele tău este plin de sânge?”, așa a înțeles Eugene că fusese atacat de un rechin, durerea era în spate și umeri, acolo rămăseseră urmele mușcăturii și o rană profundă. Familia era bucuroasă că bărbatul scăpase cu numai câteva zgârieturi.

După vacanță, rănile au început să se cicatrizeze, dar durerea din spate se intensifica și se răspândea în cutia toracică, el a mers la doctor abia când nu mai putea să doarmă din cauza durerii.

El se temea că întâlnirea cu rechinul i-a lăsat leziuni mult mai grave decât ceea ce se vedea la suprafață, iar medicul a descoperit un hematom uriaș, dar investigațiile mai amănunțite au arătat că bărbatul avea cancer hepatic.

Din fericire, tumora a fost descoperită în stadiu incipient și a fost operabilă, el nici nu a avut nevoie de chimioterapie. Totuși, dacă nu ar fi fost rechinul, el nu ar fi mers la medic și nu ar fi aflat că are cancer! Iată ce a mărturisit Eugene, conform perfectmedia.ro: ,,Am impresia că am primit o a doua șansă de a trăi. Nu o voi rata pentru nimic din lume”.