„Tara care-si calca oamenii in picioare” – Imagini nedifuzate de la protestul din Piata Victoriei! Jandarmii au fost surprinsi in timp ce ii loveau cu bestialitate pe protestatari

A fost facut public un video in care jandarmii intervin in forta si lovesc tot ce le iese in cale. Clipul este de vineri, de la protestul diaspora din Piata Victoriei, aproape de miezul noptii.

   

„Am fost in Piata Victoriei pe toata durata protestului de ieri si am vazut ceva mai socant decat lacrimogenele jandarmilor si descinderea violenta a huliganilor din galerii: am vazut furia cetateanului de rand, caruia i-a ajuns cutitul la os de atata frustrare si nu mai vrea sa plece din piata nici atunci cand e alungat cu gaze si tunuri de apa.

Spre miezul noptii, cand Piata Victoriei arata ca un camp de razboi, iar jandarmii i-au izolat pe membrii galeriilor in zona bulevardelor Titulescu si Mihalache, protestatarii pasnici au ramas langa Muzeul Antipa si spre Piata Romana, cerand un singur lucru: vrem sa ramanem in fata Guvernului si sa protestam. In semn de raspuns, jandarmii au intrat cu scuturile in ei si i-au lovit cu picioarele.”, este mesajul celor de la Recorder, alaturi de clipul in care jandarmii ii calca in picioare pe protestatari.

VEZI IMAGINILE dupa minutul 10:22.