Tânăr mort la 180 de kilometri pe oră, în timp făcea live pe Facebook. Din cauza şoferului inconştient, a murit şi o fetiţă de 9 ani

Vineri seara, între localităţile Jebel şi Voiteg, la aproximativ 35 de kilometri de Timişoara, a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane, iar alte patru au ajuns la spital.

   

Cel care a provocat accidentul, Florin Muntean, un tânăr de 31 de ani, obişnuia să se laude prietenilor de pe Facebook cu performanţele maşinii sale. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara. Muntean conducea cu peste 180 de kilometri pe oră, după cum se observă şi din imaginile pe care le-a filmat singur, şi făcea live pe Facebook, în ritmul muzicii date la volum mare.

Ghinionul său a fost că la câteva secunde de când a intrat în direct pe pagina de socializare, a lovit un tractor care trăgea un disc folosit pe câmp. Poliţiştii spun că şoferul a făcut o depăşire iar când a revenit pe banda întâi s-a izbit de tractor. Bolidul a fost proiectat într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.
Florin Muntean a fost proiectat prin parbrizul bolidului. Pompierii de la ISU l-au găsit mort pe câmp.

Din nefericire, în urma impactului a decedat şi o fetiţă de nouă ani, aflată în maşina care circula regulamentar. Alte patru persoane au fost transportate la spital cu răni grave.
Florin Muntean avea pe pagina de Facebook motoul: „Experienţa este cel mai dur profesor, pentru ca întâi îţi dă testul şi apoi îţi spune care e lecţia”.

Florin Muntean obişnuia să facă live pe Facebook din maşina sa marca Audi, pe ritmul manelelor, după se poate vedea din înregistrările rămase pe pagina de socializare.