Surpriză uriașă pentru Simona Halep! „Am fost atât de norocoasă să am ocazia…” I s-a întâmplat pentru prima dată în viață, nu credea că e posibil

Darren Cahill i-a făcut ieri o surpriză uriașă Simonei Halep. Acesta l-a adus la antrenament pe celebrul fost tenismen Lleyton Hewitt, pe care Halep îl respectă și admiră foarte mult.

   

„Antrenorul mi-a făcut astăzi o mare surpriză! Am fost atât de norocoasă să am ocazia să mă antrenez cu @lleytonhewitt89 și a fost o experiență de neuitat.

Îți mulțumesc Lleyton și îți mulțumesc D! Sper că am jucat bine și am ținut ștacheta sus”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.


Fanii au reacționat imediat la vederea celor două legende ale tenisului, bucuria a fost pretutindeni!

„Atât de mult talent într-o singură poză”, „Simo, visele ți-au devenit realitate în acest an, meritai atât de mult! Sper ca într-o zi să pot juca cu tine”, au fost doar câteva din miile de comentarii ale urmăritorilor.


Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este cap de serie numărul 1 la Wimbledon și a șasea favorită în opinia bookmaker-ilor. Un algoritm creat de britanicii de la The Telegraf nu îi dă șanse la trofeu.

Specialiștii în tenis de la The Telegraf au analizat turneul de la Wimbledon bazându-se strict pe un model matematic și au ajuns la concluzia că Madison Keys (10 WTA) este jucătoarea cu cele mai mari să câștige Marele Șlem.