Surpriza de la primarie: Ei sunt bugetarii care vor primi locuinte de lux

Gabriela Firea anunta achizitionarea locuintelor pentru cadrele medicale.

   

Dupa doua incercari esuate, procedura de achizitie de apartamente pentru medici si personal medical auxiliar a fost reluata de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), de acesta data, bugetul fiind dublat.
Primaria a lansat o invitatie de participare tuturor celor interesati sa puna la dispozitia autoritatii locale oferte de vanzare de locuinte.

PMB anunta ca intentioneaza sa cumpere 200 de garsoniere, 200 de apartamente cu doua camere, 100 de apartamente cu trei camere si locuri de parcare aferente. Garsonierele vizate de primarie trebuie sa aiba minim 37 de mp utili, apartamentele cu doua camere, 52 mp utili, iar cele cu trei camere, 66 mp utili, potrivit caietului de sarcini.

Primaria precizeaza ca ofertele nu trebuie sa depaseasca un pret/mp construit de apartament de circa 1.400 de euro si un pret pe loc de parcare de circa 6.400 de euro.

“Pentru a incuraja cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in spitalele aflate in administrarea Primariei, sa ramana in tara, ne propunem sa le oferim conditii cat mai bune, pentru ca acest lucru se reflecta in mod direct asupra calitatii serviciilor oferite pacientilor. In consecinta, dorim achizitionarea a aproximativ 600 de locuinte de serviciu destinate personalului medical care lucreaza in spitalele administrate de Municipalitate”, declara primarul general, Gabriela Firea.

Ofertele investitorilor pot fi depuse pana in data de 24 octombrie.