Ștefan Bănică jr, mesaj emoționant după ce concurenta lui, Andrada Precup, a câștigat X Factor sezonul 9 Citeşte întreaga ştire: Ștefan Bănică jr, mesaj emoționant după ce concurenta lui, Andrada Precup, a câștigat X Factor sezonul 9

„Mă bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor Romania 2020!”, a scris Ștefan Bănică jr pe Facebook, la puțin timp după ce a reușit să câștige finala care a avut loc vineri seară.

   

Andrada Precup, o adolescentă nevăzătoare în vârstă de 17 ani, a emoționat vineri seară prin interpretările sale și a reușit să câștige finala X Factor sezonul 9 și premiul în valoare de 50.000 de euro.

A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu. E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocală, artistică și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!

Parcursul Andradei la X Factor a fost unul apreciat de toți jurații. Încă din etapa audițiilor, tânăra a reușit să-i emoționeze pe Loredana, Delia și Florin Ristei, la fel de mult ca pe mentorul ei, Ștefan Bănică jr.

„Sunt foarte emoționată și bucuroasă că am ajuns până aici. Mulțumesc lui Ștefan că m-a apreciat și m-a ajutat să ajung până aici. Vă mulțumesc din suflet”, a spus Andrada, după ce a fost anunțată drept câștigătoarea concursului.