Starea Elenei Merisoreanu este in continuare grava, chiar si dupa ce a fost operata de urgenta

In urma cu doua saptamani, cantareata de muzica populara a avut mari probleme la corzile vocale.

   

Situatie foarte grea pentru Elena Merisoreanu! In varsta de 70 de ani, cunoscuta cantareata de muzica populara se confrunta cu probleme serioase la nivelul gatului!

“Acum vreo doua saptamani, a inceput calvarul! Eram la un eveniment, la Baia Mare, si dupa primul program, mi s-a facut rau! Am inceput sa tusesc si ma durea gatul ingrozitor! Nu mai puteam sa respir si nici sa vorbesc! Ca un facut, nu am mai mai apucat sa ma urc pe scena, lucru care nu mi s-a mai intamplat niciodata!”, a dezvaluit artista!

Elena Merisoreanu trece printr-o adevarata drama! “Am avut corzile vocale rupte”
Speriati ca situatia s-ar putea agrava, apropiatii vedetei au hotarat sa o duca la un spital din localitate pentru un prim ajutor medical! “Toata lumea si-a facut probleme pentru mine. Am fost transportata imediat la o clinica din zona, unde am si primit un tratament care sa ma repuna cat de cat pe picioare, sa pot sa ajung la Bucuresti”, a povestit Elena Merisoreanu.

Intoarsa in Capitala, cantareata nu si-a revenit deloc, din contra, de atunci, Elena Merisoreanu trece printr-o adevarata drama! Ea sta doar pe la medici si, culmea, a fost nevoita sa si opereze!

“Am avut corzile vocale rupte in totalitate pe partea stanga! Ce sa-i faci, asta este boala noastra, a artistilor, sa fim afectati la gat! Ar trebui sa nu o iau ca pe un cosmar, dar, fara exagerare, asa este! Este adevarat, interventia chirurgicala a fost una usoara, si chiar nu m-a durut, in schimb, dupa operatie, a fost jale! Nu puteam sa mananc, nici macar sa inghit apa, m-am hranit numai cu paiul! In plus, nu am vorbit deloc si, timp de o luna de acum inainte, sunt obligata sa fac repaus vocal cat pot, aerosoli si exercitii specifice pentru a mai reusi sa cant asa cum trebuie”, a declarat indragita vedeta a muzicii populare romanesti.