Starea de alertă va fi prelungită în România. Raed Arafat despre măsurile de relaxare

Starea de alertă va fi prelungită în România. Raed Arafat, șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență a spus că nu vor exista măsuri de relaxare. Există și o veste bună! În ultima perioadă a început să scadă numărul de cazuri la secțiile de Terapie Intensivă din țară.

   

Starea de alertă va fi prelungită! Nicio măsură de relaxare
Starea de alertă va fi prelungită în țara noastră și nu vor exista măsuri de relaxare a restricțiilor. Anunțul a fost făcut la Digi24 de către Raef Arafat – șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență. El a spus că se va merge pe aceleași restricții ca și până acum, și se vor lua măsuri zonale în funcție de numărul infectărilor.

Din fericire, numărul de cazuri la ATI a început să scadă, aceasta fiind o veste îmbucurătoare.

Urmează să se prelungească starea de alertă și nu vor fi la acest moment măsuri de relaxare. Se va merge mai departe pe aceste măsuri care au fost până acum. Acolo unde observăm că există creșteri semnificative, se pot lua măsuri zonale ca până acum. Dacă în evaluarea situației epidemiologice se observă alte date noi care impun soluții noi, poate fi discutat în grupul tehnico-științific pentru a lua o decizie.