Soții au avut un divorț dificil. Amanta a insistat ca bărbatul să rămână cu locuința! Practic, fosta soție a fost dată afară!

Cred ca toata lumea a auzit de harmalaia, care incepe in timpul divortului. Sotii impart toata averea adunata in perioada casniciei lor: casa sau apartamentul, casa de vacanta, automobilul, mobila, banii etc.

   

Insa aceasta istorie incredibila este incomparabila. O femeie a aflat ca sotul ei a angajat niste avocati buni si ca va fi nevoita sa paraseasca locuinta lor familiala…
Evident, orice divort este agravat de ura si sentimentul chinuitor de inferioritate, care apar atunci cand unul dintre soti si-a inselat jumatatea.

Astfel, Gerald si Ecaterina au avut o casnicie de 37 ani. Insa sotul si-a gasit o amanta si a dat la divort.

Noua mireasa, Catherine, a insistat ca imensa casa familiala sa ramana sotului. Acesta a angajat niste avocati iscusiti si ei au castigat procesul de judecata.

Gerald i-a dat Ecaterinei trei zile, in care ea trebuia sa-si adune toate lucrurile si sa paraseasca casa. Evident, Ecaterina a fost ranita de asemenea comportament, dar nu a vrut sa se certe cu fostul sot.

In ultima zi petrecuta in casa respectiva femeia a aprins lumanari, a baut o sticla de vin alb, a mancat creveti si si-a transportat toate lucrurile.

Insa inainte de a pleca Ecaterina a avut o idee geniala: ea nu a aruncat resturile de creveti. In schimb, ea a trecut prin toate camerele si a pus aceste resturi in sinele pentru perdele de la fiecare geam.

Gerald si Catherine s-au mutat in noua casa si in primele zile s-au simtit pur si simplu minunat. Insa in curand casa s-a umplut de un miros neplacut. Ei au facut curatenie in toata locuinta, au aerisit toate camerele, au chemat specialistii — dar mirosul devenea din ce in ce mai insuportabil.

Deoarece nu mai putea suporta acest chin, Gerald a scos casa la vanzare. Insa nimeni nu dorea sa o cumpere, iar barbatul a fost nevoit sa reduca pretul de 10 ori.

Iar peste cateva zile Gerald si-a sunat fosta sotie. El i-a povestit ca vrea sa vanda casa lor si ca a redus pretul de 10 ori, iar Ecaterina i-a spus indata ca vrea sa o cumpere. Gerald isi freca palmele, crezand ca a incheiat o intelegere foarte avantajoasa.

Fostii soti si-au programat o intalnire, iar avocatii au completat in cateva minute toate actele necesare. Peste cateva ore Ecaterina si-a adus iarasi toate lucrurile in casa sa iubita, inclusiv niste sine noi!