Soţia i-a murit în timp ce i-a născut unicul copil. După înmormântare, bărbatul s-a uitat în laptopul ei şi a rămas fără cuvinte

De multe ori, viața depășește orice scenariu de film sau de carte. Un tată din Statele Unite ale Americii a impresionat mii de oameni cu povestea lui dramatică. Bărbatul pe nume Jared le-a cerut ajutorul internauților pe platforma Reddit. Nu putea deschide o serie de fișiere pe care le-a găsit în laptopul… soției sale decedate în timpul operației de cezariană.

   

Tânărul care îș crește singur băiețelul de două luni luni a postat un mesaj pe reţeaua Reddit. Mesajul a fost unul care s-a viralizat rapid, iar mii de oameni i-au dat sfaturi atât tehnice. cât și de viață.

După ce a primit instrucțiunile, Jared a descoperit că soția sa a înregistrat mai multe melodii pentru micuțul lor în timp ce era gravidă. Sharry Buhanan-Decker avea o voce minunată și de abia aștepta să devină mamă. Din păcate, tânăra de 29 de ani nu a mai apucat să-și cunoască băiețelul din cauză că a murit din cauza unor complicații la naștere. Cu toate acestea, bebelușul va putea să asculte vocea mamei pe înregistrările care i-au fost dedicate din toată inima.


„Soţia mea a murit nu demult în timp ce dădea naştere primului nostru bebeluș. Nu mai e nevoie să vă spun că viaţa mea a fost un iiad în ultimele două luni. Ea a scris şi a înregistrat câteva cântece. Am găsit înregistrările, dar nu le pot deschide. Vreau doar să îi aud din nou vocea”, a scris Jared în mesajul publicat pe Reddit, scrie The Independant.

Băiețelul zâmbește și este fericit de fiecare dată când tatăl îi pune înregistrările cu vocea mamei. Ați reușit să nu plângeți? Noi, nu!