Sonia Ferrari, concurenta-transsexual de la “Chefi la cuțite”, este nepoata lui Nicolae Guță! Imagini HOT după ce și-a făcut operații de peste 50.000 euro | FOTO

Sonia Ferrari este nepoata lui Nicolae Guță, iar în timpul preselecțiilor emisiunii “Chefi la cuțite”, ea s-a remarcat datorită preparatului pe care a ales să îl facă. Este vorba despre o rețetă specială pentru musaca de cartofi. Concurenta-transsexual a show-ului culinar de la Antena 1 a mărturisit că, de-a lungul timpul, nu și-a dorit să profite de faptul că este rudă cu celebrul manelist. Cântăreața a mai dezvăluit că își va mai face câteva operații estetice, astfel încât să aibă un corp de braziliancă.

Sonia Ferrari, concurenta-transsexual de la “Chefi la cuțite”, este nepoata lui Nicolae Guță
În vârstă de 26 de ani, Sonia Ferrari s-a născut băiat și purta numele Marcel. Ulterior, a simțit să își facă o operație de schimbare de sex, iar din acel moment, viața i s-a schimbat radical… în bine, consideră nepoata lui Nicolae Guță care a avut o apariție interesantă la “Chefi la cuțite”.

“Nu mi se pare important că sunt nepoata lui Nicolae Guță. Da, sigur că mă știu bine cu familia lui, am și cântat cu Nicolae pe vremea când eram băiat. Însă, am colaborat și cu alți artiști din lumea manelelor, am fost să înregistrez la studioul domnului Dan Bursuc, probabil că sunt primul transsexual care a fost ”primit” în această lume, ceea ce reprezintă un lucru foarte important pentru mine”, a declarat Sonia Ferrari pentru wowbiz.ro.

Sonia Ferrari își dorește să își mai facă unele intervenții estetice
În cadrul interviului tânăra artistă a mărturisit că se va mai lăsa pe mâinile unui medic estetician: “În afară de operația în sine (n.r.: cea de schimbare a sexului), au mai fost și alte intervenții pentru a arăta așa cum mă vedeți acum. Mi-am pus implanturi cu silicon, mi-am scos grăsimea de pe abdomen, mi-am îndreptat bărbia, mi-am pus buze, un aqua-filling la fund. Anul acesta îmi voi schimba însă silicoanele și îmi voi rotunji fundul. Modelul meu este Kim Kardashian, poate nu chiar atât de extrem ca la ea, dar pe acolo. Forma aia de sirenă, cum mai vezi la Cardi B. sau Nicki Minaj. De la noi ar fi Loredana Chivu. O să-mi fac un corp de braziliancă”.


Sonia Ferrari visează să își construiască o carieră frumoasă în muzică
“Când muzică stil balcanic. De când mă știu mi-a plăcut muzica, dar de un an și ceva am început să cânt cu adevărat. Nu știu dacă știți sau dacă v-ați dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescență că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să fac unghiile, am făcut și operație de schimbare de sex, dar în Thailanda (…). La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat și că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă”, a mărturisit cântăreața, spre uimirea juraților de la show-ul culinar care rulează la Antena 1.