Șofer filmat cu parcurge sensul giratoriu în sens invers. Reacția Poliției

Șoferul unei mașini înmatriculate în Sibiu a fost filmat cum circulă prin sensul giratoriu, încălcând regulile de circulație și punând în pericol alți șoferi.

   

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale, unde au stârnit numeroase reacții dezaprobatoare din partea altor participanți la trafic.

Redăm mai jos clipul:

Reporterul Turnul Sfatului a arătat imaginile reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, care anunță că s-au sesizat. ”Vom identifica autoturismul și conducătorul auto, căruia ii vom atrage atenția cu privire la iresponsabilitatea de care a dat dovada”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cât privește o eventuală amendă, aceasta iese din discuție întrucât legislația din România nu permite polițiștilor să aplice legea în baza unor filmări realizate cu camere neomologate.

”Din păcate, legislația in vigoare nu ne permite sancționarea pe baza altor imagini in afara celor surprinse prin mijloacele omologate ale Poliției Romane, sau direct de către polițist”, mai arată reprezentanții IPJ Sibiu.