Soacra mare, celebra Bombonica, nu a fost invitata la nunta! Cine a taiat-o de pe lista! Acum s-a aflat

Surse extrem de apropiate de liderul PSD au declarat pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din Romțânia, că mama mirelui nu a fost invitată. Liviu Dragnea ar fi fost cel care a tăiat-o de pe listă pe fosta lui nevastă. Bombonica Prodana nu a fost nici la cununia civilă, oficiată de primarul Capitalei Gabriela Firea, nici la petrecerea de nuntă de la Palatul Snagov.

   

Liviu Dragnea şi Bombonica au divorţat în 2015. În schimb, Irina Tănase, iubita în vârstă de 25 de a ani a liderului PSD nu a lipsit de la fericitul eveniment. Au fost aproape 1.000 de nuntași la nunta lui Valentin Dragnea.
Țoți miniștrii guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, fostul premier Sorin Grindeanu, primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ şi toţi greii PSD din ţară au venit la eveniment. Meniul a fost unul exclusivist. Invitații au fost „răsfățați” cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.

Liviu Dragnea și Bombonica au divorțat în 2015
Bombonica Prodana a fost doamna Dragnea timp de aproape 28 de ani. Cei doi au divorțat în anul 2015. Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că soţia l-a părăsit după ce a fost condamnat în primă instanţă la 1 an cu suspendare în dosarul ”Referendumul”. La acea vreme, liderul PSD declara că: „Nu a mai rezistat, ea nu a mai rezistat. Atâţia ani de zile la atâtea atacuri nu a mai rezistat pur şi simplu. Nu au fost alte lucruri. Discutăm, ne întâlnim, ne vedem cu copiii, dar e o durere, aici”. Bombonica Prodana a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, fiind vizate fapte comise în perioada în care ocupa funcţia de şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, arată DNA.