SMS dur primit de Mihai Gadea in timpul emisiunii de la Antena 3. L-a citit in direct. Cum comentati?

Emisiunea prezentata de Mihai Gadea este una dintre cele mai urmarite din Romania. Drept urmare, realizatorul primeste foarte multe informatii de la telespectatori, in functie de subiectul care este dezbatut la Antena 3.

   

Mihai Gadea s-a nascut in anul 1977 in Bucuresti, iar incepand cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3. In prealabil, acesta a condus Antena 3 si in acelasi timp a fost moderatorul emisiunii Sinteza zilei, unde ii avea ca invitati permanenti pe Valentin Stan si Ion Cristoiu.

In anul 1999, Mihai Gadea este doctorand in istorie, dupa ce a absolvit Institutul de studii istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea Ionel Bratianu si epoca sa. In anul 2000, realizatorul TV a abosolvit Facultatea de Teologie Adventista, noteaza Wikipedia.

Mai mult, intre anii 2002 si 2004, Mihai Gadea a fost realizator de programe in cadrul postului Realitatea TV, iar intre 2004 si 2005 a fost realizator de programe la Antena 1. Este casatorit cu Agatha Kundri Gadea, iar impreuna au o fetita, Maisha Karina.

La inceputul emisiunii Sinteza Zilei de pe 13 octombrie, medicul Catalin Carstoveanu a avut o interventie telefonica si a spuca ca 30 de copii au murit, in ultimul an, pentru ca nu au putut fi tratati din cauza lipsurilor financiare.

La o ora dupa ce medicul a facut dezvaluirea in cadrul emisiunii de la Antena 3, a venit raspunsul oficialilor din Ministerul Sanatatii. Acestia sustin ca se vor aloca fondurile necesare modernizarii spitalului Marie Curie din Bucuresti.

“Am primit un mesaj de la medicul Carstoveanu: M-au sunat din Ministerul Sanatatii. Ati reusit, imi vor da banii”, a marturisit Mihai Gadea in cadrum emisiunii pe care o realizeaza.

Mesaj dur in luna iunie
In timpul unei emisiuni din luna iunie, Mihai Gadea a primit un SMS din partea unui telespectator care l-a lasat fara cuvinte. Persoana in cauza nu a dorit sa i se dezvaluie identitatea pe post si i-ar fi marturisit realizatorului ca s-a infectat cu noul coronavirus.

Mai mult, Mihai Gadea a facut apel si le-a transmis telespectatorilor sa lupte “pentru a salva cat mai multe vieti, pentru a nu ne imbolnavi, nici pe altii si pentru drepturi si libertati in egala masura”.

“In timpul acestei emisiuni, am primit un mesaj. Nu vrea sa i se dea numele, insa cineva imi povesteste ce a patit in aceste zile infectandu-se. Este un mesaj foarte greu, foarte dur. Sa vedem daca vrea sa vorbeasca persoana respectiva cu vocea distorsionata. Eu nu sunt in situatia sa dau sfaturi. Datoria mea este sa va informez, sa aflati toate punctele de vedere, ceea ce s-a intamplat.

Dumneavoastra sunteti cei care, pana la urma, decideti cu privire la propria viata si sanatate. Urmeaza o perioada interesanta si cred ca e foarte important sa luptam pentru toate lucrurile simultan: pentru a salva cat mai multe vieti, pentru a nu ne imbolnavi, nici pe altii, si pentru drepturi si libertati in egala masura”, a spus Mihai Gadea, potrivit dcnews.ro.