Smiley, relație de iubire cu o colegă de la PRO TV. Unde se întâlnesc cei doi

Smiley este un artist la care râvnesc foarte multe femei, în pofida faptului că el are, acum, o relație ”fierbinte” cu Gina Pistol. Totuși, Smiley preferă să fie foarte discret în ceea ce privește viața sa sentimentală, astfel că este foarte greu să ”îl prinzi” în ”flagrant delict” amoros. Așa se întâmpla și cu mai mulți ani în urmă, atunci când Smiley era îndrăgostit până peste urechi de… o colegă de liceu, Olivia. Dragostea lor s-a consumat rapid, iar după terminarea liceului – este vorba despre ”Zinca Golescu” -, cei doi au pornit în viață pe drumuri separate.

   

Olivia – desemnată Miss Boboc în liceu -, a apărut și în videoclipul piesei „Oare ştii’, din anul 2002, pe când Smiley era la începuturi în domeniul muzicii și activa cu trupa Simplu.
Dar ”munte cu munte se întâlnește”, așa că viața i-a adus din nou aproape după foarte mulți ani. Olivia este stilista Irinei Rimes, iar ea și Smiley se întâlnesc foarte des pe platourile de la ”Vocea României!”


S-a vorbit despre despărțire
În ultima perioadă, au existat zvonuri că Gina Pistol și Smiley s-au despărțit. În acest moment, blondina se află în India, acolo unde filmează pentru „Asia Express”. Artistul a mărturisit recent că nu se va însura niciodată, deși prezentatoarea de la Antena 1 a spus în nenumărate rânduri că acesta este visul ei de-o viață. Astfel, fanii au început să se întrebe dacă nu cumva relația lor a luat sfârșit.

Smiley le-a dat de gândit fanilor după ce a postat o fotografie însoțită de mesajul „Libertatea este un mod de a gândi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii.

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Păi cum altfel ? Așa am crezut . Mult succes îți doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, ești cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Acest mesaj vine după ce cântărețul a declarat în presă că nu intenționează să se căsătorească vreodată. „Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a mărturisit cu nonșalanță Smiley, în timpul unei emisiuni tv.