Situatie revoltatoare intr-un spital din Romania! Un batran implora sa fie ajutat! Reactia Ministrului Sanatatii

Scandal mare intr-un spital din Romania, mai exact la la Spitalul Orasenesc Corabia. Modul revoltator in care se comporta cadrele medicale fata de un batran care implora dupa ajutor a fost filmat si va fi o ancheta.

   

Singura persoana care l-a ajutat pe batran a fost o femeie ce se afla in sala de asteptare a spitalului. Intr-un tarziu a aparut o asistenta care ii cere batranului sa se ridice singur de jos si i-a adus un scaun cu rotile, dar nu i-a oferit ajutor. Nici nu stiu ce sentiment imi provoaca asemenea cadre medicale, un amestec intre scarba si ura. Inteleg ca sunt obosti, epuizati, dar, voi v-ati ales aceasta meserie. Plecati unde credeti ca puteti respecta oamenii, lasati oamenii cu har sa lucreze in aceste institutii, avem nevoie de bunatate, mai ales in aceste momente grele ce zguduie intreaga planeta.

Ce s-a intamplat cu batranul
Batranul nu este ajutat de cadrele medicale si spune ca nu se poate misca singur, pentru ca a suferit un accident vascular.

Batranul spune ca asteapta de trei ore pe holurile spitalului si ca a cazut. Un cadru medical ii spune batranului sa se aseze pe un scaun, insa barbatul raspunde “Nu pot sa ma urc, am incercat si nu mai pot.”

“Doua agramate, incompetente lipsite de profesionalism. «Doamnele» infirmiere nu au miscat un deget, pt a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru ca nu credeam ce vad”, scrie pe pagina sa de socializare femeia care a filmat intreaga scena socanta.


“Am urmarit si eu imaginile care au fost postate pe retelele de socializare online de la Spitalul Orasenesc din Corabia si am cerut aseara trimiterea de indata a unei echipe de control la fata locului pentru a stabili ce s-a intamplat cu exactitate cu acest domn.

Dupa ce voi avea toate informatiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situatii sa fie tratate cu mult mai mult profesionalism de catre personalul spitalicesc”, a transmis ministrul Vlad Voiculescu intr-un comunicat.

Raportul realizat de echipa de control la spital a DSP Olt va fi inaintat, in conformitate cu legislatia in vigoare, Corpului de Control al ministrului Sanatatii, se mai precizeaza in comunicat.