Situaţie halucinantă la spitalele COVID din România: Meniu de zece lei şi duş la ţeavă, printre „condiţii”

Imagini incredibile au fost făcute publice din spitalele suport COVID din ţară. Bolnavii care ajung în unităţile medicale pentru a se vindeca se lovesc de condiţii inumane. De asemenea, hrana oferită este sub limita decenţei. Personalul le oferă parizer şi gem, iar totul însumat nu depăşeşte suma de 10 lei. Una dintre paciente a făcut mărturii cutremurătoare despre întreaga situaţie.

   

Femeia a declarat că a stat doar 9 zile în spital, iar toată experienţa a marcat-o prufndat. Aceasta îşi strigă revolta pe contul personal de Facebook şi mărturiseşte ce condiţii precare sunt în spitalul timişorean, suport-covid!

„M-am gândit mult dacă sa fac sau nu postarea asta, pentru ca am tot văzut tot felul de comentarii la alte postări pe subiect și sunt aprope sigura ca voi intra în polemici..
Dar îmi doresc sa vadă cât mai multa lume fața nevăzută a unui spital suport covid din Timișoara ( oraș cel puțin teoretic mai dezvoltat decât media celor din România ).


As vrea ca imaginile sa ajungă și la domnii care ne „conduc” și sa îsi dea răspuns măcar pentru ei la următoarele întrebări (știu ca mie nu îmi va răspunde nimeni niciodată) :
– dacă mâine ați fi depistat cu coronavirus și starea de sănătate s-ar agrava, cât de dispusi ati fi sa va internați în asa condiții..
– cât de comod v-ar fi sa faceți dus într-un loc cel puțin spus infect
– v-ar ajunge o felie de parizer, o linguriță de margarina și o bucățică de ardei pentru micul dejun? În condițiile în care ai nevoie de o alimentație sănătoasă, consistenta și bogata în nutrienti pentru ca organismul sa se refacă cât mai repede.
– e normal ca pentru un întreg palier sa fie doar o toaletă pentru femei și una pentru bărbați? ( care arata într – un mare fel)
– e normal în condițiile actuale sa aștepți 3 ore și ceva pentru o ambulata?
Iar lista de întrebari poate continua… Dar imagine vorbesc de la sine.


Postarea asta o dedic tuturor celor din lista mea care încă cred ca toată povestea cu coronavirus este fabricata și de fapt el nu exista… Macar sa nu mai puteți spune ca „eu nu cred pentru nu cunosc pe nimeni care a avut”.
Sunt exemplul faptului ca virusul te poate baga în spital chiar dacă ești tânăr și nimeni nu îți oferă nici o garanție ca vei avea o forma ușoară dacă nu ai alte boli asociate.
Multă sănătate tuturor, și dacă nu va pasa de voi, gândiți-vă măcar la cei dragi vouă care poate sunt mai vulnerabili și măcar pentru ei respectați masurile de siguranță impuse.

P. S. Ma înclin în fata personalului medical, singurii care mi-au dat speranța în aceste 9 zile că poate cândva ne vom face bine.

Later edit : Astăzi m-am externat iar starea mea de sănătate este buna”, spune femeia.