Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Unde a avut loc marele eveniment

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit! Petrecerea a fost una restrânsă, departe de ochii curioșilor. Petrecerea a avut loc la un club exclusivist din Mamaia, asta după ce Simona și Toni au venit din vacanța de la Paris.

   

Viitorul ginere se pare că i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea de aseară s-a desfășurat cu o regulă strictă: niciun invitat nu a avut voie să publice imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare.

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit în vacanța din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anunță de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc după ultimul mare Grand Slam al anului următor, în luna septembrie, la Constanța, potrivit Digisport.ro

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat, pentru aceeași wowbiz, un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Simona a spus recent că-și dorește o nuntă mare, la care să fie prezente toate persoanele care-i sunt dragi.

”Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia.