Simona Halep nu l-a uitat pe Smiley, deși se mărită cu Toni! Ce declarație i-a făcut cântărețului

Simona Halep a făcut dezvăluiri interesante în cadrul unui interviu-fulger acordat WTA în timpul Turneului Campioanelor de la Shenzhen. Jucătoarea româncă a fost întrebată, printre altele, ce face pentru a se relaxa, iar răspunsul ei a fost ”ascult muzică”.

   

În continuare, Halep a fost chestionată în legătură cu ”trupa de băieți preferată”. Ușor încurcată, românca a dat un răspuns-surpriză: ”… trupă de băieți? Smiley, din România”. Nu este trupă, dar este băiat, am putea spune…

Alegerea Simonei Halep este una destul de interesantă în condițiile în care între ea și cântărețul celebru în România există o legătură specială. S-a zvonit la un moment dat chiar că ar forma un cuplu, însă cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru. În prezent, fiecare are propria relație cât se poate de serioasă: Smiley cu Gina Pistol, Halep cu Toni Iuruc.

Totuși, nu doar Simonei îi place muzica lui Smiley ci și lui îi place tenisul ei, dovadă și faptul că acesta a apărut în public la câteva partide importante ale campioanei. Un exemplu în acest sens a fost turneul de anul trecut de la Miami, unde Smiley a fost nu doar în public ci și la masă, după meci. ”Joaca” a continuat la începutul acestui an, când Smiley a postat o fotografie pe contul personal în care apare alături de Halep cu mesajul ”întotdeauna o inspirație pentru mine”.