Simona Halep i-a cumpărat tatălui ei un bolid de lux de 330.000 euro

După câştigarea turneului de la Praga, Simona Halep, 2 WTA, (28 de ani) a fost foarte activă în materie de achiziţii costisitoare. După ce, la începutul lunii septembrie, sportiva şi-a făcut singură un cadou extravagant, plătind aproximativ 190.000 de euro pentru un Porsche Taycan, acum i-a făcut un cadou de lux tatălui său.

   

Recent, chiar înainte de a pleca într-un turneu în Roma, Simona i-a cumpărat tatălui ei, Stere Halep, un autoturism Bentley New Flying Spur, în valoare de 300.000 de euro. Un asemenea bolid are 628 de cai putere, are o viteză maximă de 333 km/h și poate ajunge la 100 km/h în 3,8 secunde.

Prin acest gest Simona vrea să le mlțumească părinților care au ajutat-o să devină omul care este astăzi.

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi” spunea, jucătoarea româncă, în mai 2020, potrivit digisport.ro.