Simona Gherghe are, probabil, cel mai frumos brad din showbiz-ul nostru. Cum arată

Simona Gherghe nu a mai aviut răbdare până la Crăciun, așa că a împodobit mai repede brăduțul. A făcut-o pentru micuța Ana Georgia. ”Gata și bradul!”, a scris vedeta de la ”Acces direct” în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina sa de socializare.

   

Altfel, Simona Gherghe, din nou însărcinată, are un regim special, pe care, probabil, îl va respecta chiar și de Sărbători.
„M-am îngrăşat şi am slăbit. Trebuie să ţin un regim drastic, dar tot răul spre bine. Am dus mai greu prima sarcină, acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată (…) Chiar acum ne-am întors de la ecograf. Mi se pare prea intim să expui copilul încă din uter, dar nu judec pe nimeni. Din bucurie, din fericire… Până la urmă nu e nimic, nu e nuditate”, a spus vedeta.

Va deveni mamă de băiat
Simona Gherghe va deveni mamă de băiat în luna mai a anului viitor. Pentru că la prima sarcină a fost la un pas de pancreatită, acum ţine acest regim pentru a se asigura că atât ea, cât şi bebeluşul, vor fi în siguranţă.


„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”