Și-a văzut iubitul în fața unui mormânt și apoi și-a dat seama de planul lui

Când iubești, încerci să faci totul pentru persoana iubită. Un cuplu care era împreună de cinci ani a demonstrat că oamenii chiar fac orice pentru iubire. Matthew a călătorit aproape 5000 km pentru a o face fericită pe iubita sa, Kristina. De ce? Matthew a fost să-i viziteze familia Kristinei.

   

Matthew și Kristina trăiesc în California și sunt împreună din 2011. La începutul anului 2016, Matthew a simțit că e timpul ca Kristina să-i devină soție.
Pentru a-i face o surpriză Kristinei, Matthew a păcălit-o că pleacă la New York pentru a serba ziua de naștere a unui prieten.

În realitate, Matthew a călătorit aproape 5000 km. Bărbatul a mers la familia Kristinei pentru a le cere permisiunea de a o cere în căsătorie. Acesta a înregistrat călătoria sa.

Matthew a mers întâi la mama Kristinei, Angelina, care a fost surprinsă și încântată de supriza viitorului ei ginere.

Chiar și bunica Kristinei, care trăiește în Las Vegas a primit o vizită din partea lui Matthew. Aceasta i-a transmis Kristinei, într-un mesaj video că și-ar dori să poarte un inel cu diamante care se află în familia lor de mai mult de 80 ani.

Una dintre vizitele lui Matthew s-a dovedit mai specială. Matthew a fost la mormântul tatălui Kristinei din Highland Mills, New York. Tatăl Kristinei a murit în 2007 și Kristine ținea mereu să amintească de el, comparându-l cu Matthew.

Matthew a îngenuncheat în fața mormântului tatălui Kristinei pentru a-i cere în căsătorie fiica. Matthew a promis că nu îl va dezamăgi.

Câteva luni mai târziu, Matthew a cerut-o în căsătorie pe Kristina arătându-i imaginile filmate din călătoria sa.