Si-a pozat burta de mai multe ori imediat dupa nastere si a pus pozele pe Facebook. Multe dintre femeile care au vazut imaginile au inceput sa planga! Detaliul pe care aceasta mamica a vrut sa il arate tuturor

O femeie din Noua Zeelanda a decis sa faca un proiect fotografic cu un mesaj puternic, care a impresionat zeci de mii de oameni din intreaga lume.

   

Pe numele ei Julie, ea si-a fotografiat burta de gravida la diferite perioade de timp dupa nastere: 24 de ore, doua zile, o saptamana, doua saptamani, 10 saptamani si 14 saptamani.
Prin aceste imagini, in care se poate vedea foarte clar faptul ca burta ei nu revine in totalitate la forma pe care o avea inainte de nastere, Julie a vrut sa le linisteasca pe toate femeile care tocmai au adus pe lume un bebelus.

„Nicio femeie nu arata perfect dupa nastere, pentru ca acest lucru este imposibil. Majoritatea femeilor nu revin la forma de odinioara nici la cateva luni dupa nastere, ceea ce din nou este perfect normal. Aud si vad in jurul meu tot mai multe cazuri de proaspete mamici care intra in depresie din cauza felului in care arata. Reveniti-va! Bucurati-va de minunea pe care tocmai ati adus-o pe lume si lasati prostiile”, a scris ea pe Facebook.

Iata si colajul care s-a viralizat in mediul online: