Si-a machiat bunicuta de 97 de ani. Cum arata dupa schimbarea propusa de nepoata

Taylor Trimble, o tanara de 18 ani din Texas, care e eleva si face cursuri de machiaj, si-a dorit sa ii ofere o schimbare de look bunicii ei de 97 de ani. Rezultatul final a transformat-o in vedeta peste noapte!

   

Taylor si-a pus talentul la bataie, si-a scos fardurile si pensulele si, cu mult bun gust, a inceput sa aplice machiajul pe chipul bunicii ei de 97 de ani. Dupa o sesiune intensa, Doris arata minunat. Incantate amandoua de rezultat, au decis sa publice o imagine pe contul de Twitter al tinerei, fara sa se gandeasca la succesul pe care il va avea postarea.


La scurt timp, imaginea a fost preluata si distribuita pe diferite retele de socializare, strangand peste 8.000 de like-uri si peste 2.500 de repostari: “Am machiat-o pentru ca am vazut pe altcineva facand acelasi lucru pe net, cu bunica ei. Dupa ce am terminat, mi-a spus ca ii place rezultatul, dar si-a dat imediat jos genele false”, a povestit Taylor pentru DailyMail Australia.


“Nu se mai machiase de ani de zile, de aceea a fost un proces atat de frumos pentru amandoua. Mi-a spus ca putem iesi in oras, sa o vada oamenii. Atat de mult i-a placut”, a incheiat tanara artista.