Si-a impuscat copilul de sase luni dupa ce sotia a refuzat sa faca amor cu el

Maycon Salustiano Silva, un tata in varsta de 25 de ani, din Brazilia, a fost arestat dupa ce si-a ucis copilul de doar sase luni.

   

Pe fondul consumul de alcool si droguri, tanarul tata si-a impuscat fiul dupa o cearta cu sotia lui.
Femeia a refuzat sa intretina relatii intime cu el, moment in care barbatul s-a intins dupa pistolul care era ascuns in spatele canapelei. Tanarul tata l-a impuscat pe Michel, acesta murind doua ore mai tarziu.
Barbatul a declarat politiei ca nu isi aduce aminte nimic din cele intamplate.

„Credem ca suspectul, intr-un moment de furie ca nu a primit ce a vrut, a impuscat copilul de la distanta mica, punandu-i pistolul in piept. Mama bebelusului a raportat ca sotul ei a trezit-o pentru ca voia sa faca sex cu ea. Ea i-a spus barbatului ca este obosita si nu vrea. Aparent el a devenit iritat si a abuzat-o fizic in cearta care a urmat”, a spus detectivul care se ocupa de caz, Daniel Martins Ferreira.

Maycon a amenintat-o si pe Jennifer cu moartea, iar vecinii sustin ca au auzit tipetele femeii in jurul orei 1:30 dimineata. Mai mult decat atat, acestia au chemat si politia, insa ofiterii nu au reusit sa identifice casa de unde se aud tipetele si au incetat cautarile.

Cei doi formau un cuplu de patru ani si erau descrisi ca fiind un cuplu ideal.