Si-a gasit iubita in pat cu alt barbat si dupa ce si-a facut un selfie, a reactionat intr-un mod despre care toata lumea vorbeste acum

Un barbat care s-a intors pe neasteptate acasa a avut surpriza neplacuta de a-si gasi iubita in pat cu altul, iar reactia lui este extrem de bizara.

In loc sa faca scandal sau sa-l ia la bataie pe cel care dormea linistit si gol in patul lui, alaturi de femeia pe care el o iubeste – asa cum ar fi facut aproape orice barbat – Duston Holloway isi pastreaza calmul, isi scoate telefonul si le face celor doi cateva poze, ba chiar isi face si un selfie avandu-i in fundal, relateaza Daily Mirror.

Apoi, Duston Holloway, din Texas, a postat imaginile pe Facebook, asigurandu-se ca pot fi vazute de toata lumea. Cele patru fotografii au fost insotite de statusul: „Cand te intorci acasa si alt barbat este in pat alaturi de cea pe care o iubesti! Barbatii buni merita femei bune!”

Raspunzand unui comentariu, Duston a recunoscut ca ar fi vrut sa-l ia in suturi pe respectivul, dar „cu calm am facut cateva selfie-uri, apoi am plecat. Am incercat sa o trezesc pe ea, dar era prea beata”.

Loading...
Loading...

Pozele s-au viralizat si foarte multi utilizatori l-au felicitat pentru reactia lui demna. A doua zi le-a multumit – printr-un mesaj postat pe facebook – celor care l-au incurajat: „Ieri credeam ca lumea s-a sfarsit, eram daramat, dar am primit atatea mesaje de incurajare de la prieteni si familie si vrea sa multumesc tuturor. Lumea nu este atat de rea pe cat credem noi.”